Najnovšie recenzie zo sekcie Akvarijné sety
- všetko potrebné v jednom
- kvalita
- filter je dosť hlučný
Pekne všetko ôk
- Kvalitný produkt za super cenu
- Výborná cena
- Set obsahuje všetko potrebné na začiatok
- v krabičke je schovaný filter, ohrievač aj čerpadlo - pôsobí to estetickejšie ako keď sú tieto časti rozmiestnené jednotlivo. Krabička je prichytená o rám, takže nikam neodpláva.
- kryt je na pántoch
- Filter má slušný ťah, udržiava vodu čistú, je tichý. Ak vibruje a robí hluk, treba sa trochu pohrať s rúrkou od čerpadla, vsunúť ju trochu dovnútra a hluk ustúpi. Potom počuť už len zurčanie vody a o filtre ani neviete.
- Sklo je číre, krásne cez neho vidieť
- ponornú krabičku (s filtrom, čerpadlom a teplomerom) nie je možné umiestniť hocikde - len do troch polôh
- plastový rám je na spodku rovnaký ako aj hore, pokrýva len obvod akvária a akvárium stojí len na kúskoch plastu, ktorý pôsobí krehko, preto som pod neho dala aj podložku (i keď uvádzajú, že je nepotrebná).
- otvor na kŕmenie nemá na kryte pánt, je tam len zacvaknutý a otvára sa tuhšie, párkrát už padol do vody. preto uprednostňujem pri kŕmení nadvihnutie celého krytu.
- Kryt po otvorení sám nedrží, treba ho držať alebo podoprieť tyčkou, zaháknuť a pod. To je nepraktické hlavne pri čistení.
- Na prvý pohľad hrubšia vrstva čierneho silikónu, ale dá sa na to zvyknúť.
- LED svetlo vypovedalo službu po cca 12 dňoch v prevádzke
Napriek uvedeným nedostatkom by som si tento model zakúpila znovu, keďže väčšina z nich sú skôr drobnosti a cena je bezkonkurenčná v porovnaní s inými setmi. Až na svetlo, ktoré je v procese reklamácie, akvárko funkciu plní, ako má a robí radosť.
Moje prvé akvárium v živote, takže porovnať neviem, ale mne ako začínajúcemu akvaristovi to úplne vyhovuje. Svetlo+ filter. Super.
Presne splnuje to co som hladal aj u konkurencie, ale ta mala este nizsiu vysku akvaria a bola bez ohrevu a dodanych filtracnych medii. SUPER
- Všetko v jednom. Na obrázku vyzerá kvalitne opak je pravda. Cena tomu zodpovedá - zrejme Čína. Nekvalitné akvárium silikón natiahnutý tak aby bolo a to je všetko. Z toho produktu som sklamaný. 2x vyreklamovany
- Komplet set
- Zaujímavý komorovy biofilter
- Možnosť umiestniť ohrievač do tela filtra
- Kryt s LED osvetleni.
- Kvalita kvalita
- Lacné a nekvalitné prevedenie akvária
- Nemali som možnosť akvárium vyskúšať keďže 2x po sebe prišlo rozbité. Lepšie je kúpiť aj ked za viac v kamennom obchode a mate pokoj. Nemusíte tŕpnuť v akom stave príde a najhoršie je to že druhýkrát prišlo ešte horšie zabalené a ešte horšie rozbité..
Celkovo set odporúčam tak na 80%
- Za mňa spokojnosť
- Hrúbka skla
trosku zelenšie sklo ako som čakal, ale inak pohoda
Zatiaľ som spokojný
- Je to naše prvé akvárium, splnil naše očakávania.
- Velkostou akurat pre 3 bojovnice, 15 neoniek červených, a 2 prisavníky
- Dvierka na krmenie treba drzat rukou,nestoja sami otvorene
kombinacia so skrinkou vyzera elegantne
- kompletujem
cena
- Rýchlosť dodania
neverila som že príde nepoškodené,ale su to borci.perfektné
- praktický kryt akvária s možnosťou bez invazívneho zásahu nainštalovať automatické krmítko
- výkonná filtrácia
- celá technológia esteticky skrytá
celý komplet je veľmi dobre zostavený, jednoduchý prístup a manipulácia s časťami, ktoré treba pravidelne čistiť. Vhodné pre začiatočníkov.
- nádherné akvárko s bohatou výbavou, odporúčam
- Pekne akvárium
Zobrazujem 161 - 180 zo 259 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...13 Ďalšie »